Check Plurk Karma From Mobile Devices

Hi, if you guys having problem checking plurk karma from your mobile device, now you don’t!. I’ve create a tools to check plurk karma online. Here’s the URL:


http://apps.freelancer.web.id/plurkajet/?uid=your_user_id. For example, if your username is someonecool, then the URL is: http://apps.freelancer.web.id/plurkajet/?uid=someonecool. Now bookmark it for later use!

Share

Split MP3 Files in Linux

Previously, I’ve write something about getting audio files from flv video using avidemux (written in Bahasa Indonesia). Sometimes, this file could have some unneeded beginning or ending audio that we would like to trim it. There’s so many GUI application in Windows world. But, here, in linux environment, GUI selection of this tools is not available or rather limited (in term availability and functionality).

Continue reading “Split MP3 Files in Linux”

Share

SubDownloader

Minggu-minggu terakhir ini saya sering banget download film via torrent. Sebagai orang Indonesia yang gak terlalu jago listening english, otomatis butuh subtitle dong. Nah, dulu, ketika butuh subtitle tujuan utama pasti google dulu. Tapi, sulitnya cari di google itu, sering kali subtitle yang ditemui tidak cocok dengan film yang ada. Kadang terlalu cepat, kadang terlalu lambat. Istilahnya, gak singkron antara suara dengan subtitle yang keluar. Solusinya bisa aja sih di singkronkan pake software2 subtitle yang banyak beredar di Internet (kalau pakai windows) atau tinggal apt-get install.

Continue reading “SubDownloader”

Share