Pidgin FaceBook Chat Plugin

pidgin-facebookJust discovered it yesterday when reading my Google Reader. It came from getdeb. What’s so special with this one? well, you can chat with your facebook friends without opening up browser windows. You can chat just the way you used to be when chatting on pidgin.

Author: Arief Bayu Purwanto

Hello, my name is Arief Bayu Purwanto, a 24 years old father of a beautiful daughter. Interested in online programming, linux, games, and reading. Currently working on kapanlagi.com as junior developer. I live in a relatively quite and cool place called Malang. I'm available for some freelance stuff as well as some consulting job. You can see my portofolio for some previous task I've finished and some other information related to my capability. Btw, I'm plurking here.

  • ooo, berbetuk plugin toh! kirain bawaan pidgin. makanya saya cari2 kok nggak ada?! :)

    silent:Hu uh, masih berupa plugin. Katanya sih udah di usulkan supaya jadi bawaan defaultnya pidgin.

  • ooo, berbetuk plugin toh! kirain bawaan pidgin. makanya saya cari2 kok nggak ada?! :)

    silent:

    Hu uh, masih berupa plugin. Katanya sih udah di usulkan supaya jadi bawaan defaultnya pidgin.

  • cara installnya di pidgin linux gimana ya ?
    ada referensi plugin lain yang bagus ?
    thanks.

    silent:Itu ada url yang saya sertakan ya di ikutin lah. URL-nya kan bukan cuman buat pajangan ;)

  • cara installnya di pidgin linux gimana ya ?
    ada referensi plugin lain yang bagus ?
    thanks.

    silent:

    Itu ada url yang saya sertakan ya di ikutin lah. URL-nya kan bukan cuman buat pajangan 😉

  • Pingback: Plugin Pidgin Buat Chat di Facebook | jawe's blog()